Kampreferater

Serie 4 – Nørremarken – SVIF - 1-7

0-1: Michael Rømer

0-2: Asbjørn Hannibal

0-3: Michael Rømer

0-4: Henrik Post

0-5: Asbjørn Hannibal

0-6: Christian Søndergaard

0-7: Yassin Ebrahim

1-7: Ukendt

Stor sejr til SVIF i dag. 7-1 blev resultatet i en kamp, hvor den eneste spænding i virkeligheden var om vi skulle vinde to cifret.

Vi stillede med et hold hvor næsten havldelen har spillet på 2. holdet i år, eller hvor nogen af dem har spillet de fleste kampe på 2 holdet. Dagen i dag var et bevis på at det er gode tider i SVIF. De 2. holds spillere vi havde med, skulle ikke bruge tid på at lære systemet at kende. De har selv spillet det på 2. holdet. De kunne gå direkte ind på deres vante position, og spillede fremragende.

Kampens spiller Rømer fik scoret sit første mål i år, og tog kampens spiller med 19 stemmer. Ellers en stor kamp af Asbjørn, og næsten som sædvanligt Post og Jensen. De vandt midtbanen fra starten og gav den aldrig fra sig igen.

Sidst men ikke mindst er det en fornøjelse at stå i spidsen for en klub, som er så godt støttet selv på udbane.

En stor tak til de tilskuer der mødte op og støttede spillerne og klubben.

Kampens spiller: Michael Rømer

 (Serie 4) Bjerringbro IF – SVIF 2-4 

0-1 (14 min.) Christian Søndergaard
1-1 (24 min.) Ukendt
1-2 (35 min.) Jimmi Svendsen
2-2 (49 min.) Ukendt
2-3 (59 min.) Michael Søe (str.)
2-4 (67. min) Henrik Post
Advarsel: Jimmi Svendsen
Efter en lang opstart var det endelig tid til at spille om point, da sæsonen blev skudt i gang ude mod Bjerringbro IF. Et hjemmehold der i træningskampene var blevet tilføjet nogle store nederlag. Men ét er træningskampe, noget andet er turneringskampe. Derfor var udmyghed og respekt for modstanderen nøgleordene inden kampen. Det skulle da også vise sig at være vigtigt, da Bjerringbro stillede med et ganske udmærket hold. Vores oplæg var at stresse Bjerringbro højt oppe på banen for at presse dem til at lave fejl. Omvendt stod Bjerringbro langt tilbage i banen og med 1 mand på toppen, var det tydeligt at se, at de fokuserede på hurtige omstillinger.
Som så ofte før, var vi ikke helt klar fra start, da vi allerede efter 4 minutter gav hjemmeholdet en friløber, hvor skarpheden dog heldigvis manglede. Derefter kom vi bedre med i kampen og efter ca. et kvarter kunne Christian Søndergaard bringe os foran med en scoring fra midten af Bjerringbros banehalvdel, da han opsnappede et skidt udspark af hjemmeholdets målmand. Selvom spillet ikke rigtigt flød i første halvleg, så var det alligevel os der havde det største overtag, men stik imod det, fik hjemmeholdet udlignet på et hjørnespark, hvor vi så meget passive ud.
Efter ca. 35. minutter fik nytilkomne Jimmie Svendsen bragt os foran igen efter en flot energisk tur fra Ole Hansen som spillede Svendsen fri. Kort efter fik Jimmi desværre 10 minutter (af kampens i øvrigt glimrende dommer) for film i en situation hvor der blev appelleret for straffe.
Efter pausen kom vi desværre ikke godt ud igen og allerede efter 4 minutter kunne Bjerringbro bringe balance i regnskabet. Bjerringbro kunne have bragt sig foran i flere situationer hvor vores tilbageløb virkelig haltede efter. Sådan skulle det dog heldigvis ikke gå, for efter ca. en times spil blev Henrik Post nedlagt i feltet og Michael Søe kunne på det efterfølgende straffespark bringe os på 2-3. Kort efter blev det også 2-4 på mål af anfører Henrik Post, som scorede på hovedstød efter et indøvet hjørnespark. Vores spil flød langt bedre i de sidste 20 minutter efter at vi smed nervøsiteten væk, og kan vi tage det med til næste weekend, er vi på vej i den rigtige retning. Næste kamp er lokalbraget mod Mammen IF lørdag kl. 13.30 på Vinkel stadion.
Kampens spiller: Søren Søndergaard

24.03.2012 / (Serie 4) SVIF – Sjørslev/Demstrup IF 5-4  

0-1 Ukendt
1-1 Martin Jensen
2-1 Martin Jensen
3-1 Kasper Lie
3-2 Ukendt
3-3 Ukendt
3-4 Ukendt
4-4 Martin Jensen
5-4 Henrik Post
Lørdag tog serie 4 imod Sjørslev. Et hold som vi netop ramler sammen med allerede den 27.04 i turneringen. Det var derfor en god test i forhold til hvor langt vi er nået konditionsmæssigt, spillemæssigt osv. Men lad det være sagt, det var ikke lige dagen hvor man kunne tage ret meget med fra kampen.
Aftalen fra start var at presse Sjørslev højt på banen, men det var alligevel dem, der kom foran efter knap 5 minutter, da vi var alt for passive i forsvaret. Generelt var begge forsvar i gavehumør denne dag, men heldigvis har det da ikke været tendensen for os indtil nu, så lad os håbe at det blot var en engangsforestilling. Vi kom dog godt igen og med flotte scoringer af Martin Jensen til 1-1 og 2-1 var kampen pludselig vendt. Vi fik udbygget føringen til 3-1 ved Kasper Lie og så burde den kamp egentligt have været lukket. Vi havde faktisk muligheden til 4-1, men i stedet lukkede vi Sjørslev ind i kampen og med 2 hurtige scoringer inden pausen kom de på 3-3, som også var stillingen ved pausen.
2. halvleg startede på akurat samme måde. En tendens der skal arbejdes med, er at vi er for sene om at komme i gang, for allerede efter 4 minutter scorede udeholdet til 3-4. Men indstillingen har til gengæld ikke fejlet noget, for vi evner at komme tilbage i kampene og det gjorde vi også denne dag. Først scorede Martin Jensen sit 3. mål til 4-4 og til sidst kom Henrik Post også på tavlen efter godt forarbejde af Yassin. Dermed en 5-4 sejr på en dag, hvor det offensive trods alt så fornuftigt ud.
Desværre ramte vi ind i endnu en skade, da Kasper Lie måtte udgå kort før pausen, og som det ser ud nu, er han desværre ude minimum de næste 2-3 uger. Et hårdt slag, men vi håber på at Kasper er hurtigt tilbage på banen. På skadesfronten begynder det dog generelt at lysne lidt. Peter Hansen starter op i denne uge, mens nytilkomne Jimmi Svendsen fik en kamp på serie 5 i weekend og kronede indsatsen med en scoring. Dertil er Nicklas også blevet klar igen, så generelt begynder det at se godt ud.
Holdet spiller næste kamp ude mod Ans IF torsdag den 29.03 kl. 19.00

DATO / (Serir 5) SVIF – Hersom Bjerregrav 1-3 

MÃ¥lscorer: Jimmi Svendsen
Serie 5 spillede også lørdag hjemme mod et godt Hersom Bjerregrav hold. Der var igen fine takter at spore fra andet holdet, hvor indstillingen i kampene bestemt ikke har fejlet noget. Desværre var det ikke helt nok på dagen, hvor vi tabte 1-3. Holdet spiller igen lørdag ude mod Klejtrup kl. 14.00
 

20.03.2012 / (Serie 4) SVIF – Thorsø – Tungelund IF 2-3 

0-1 Ukendt
0-2 Ukendt
0-3 Ukendt
1-3 Kasper Lie
2-3 Casper Johansen
I en tempofyldt kamp tabte serie 4 i aftes med 2-3 til et godt Thorsø hold. Det var tydeligt at se både forskellen på toppen af serie 3 samt at Thorsø kun har 1½ uge til deres turnering starter mod vores 3½ uge.
Kampen startede nervøst fra vores side, Thorsø spillerne var over bolden konstant, hvilket gjorde at vi ikke fik ro til vores opspil. Omvendt stressede vi også i mange situationer, hvor vi i stedet for at tage tempoet ud af kampen tog hurtige frispark m.m. Det var et Thorsø hold som var boldsikre og spillede meget på deres lange tværpasninger, som vi havde svært ved at dæmme op for. Efterhånden som vi kom ind i kampen fik vi alligevel tilløb til de største chancer. Henrik Post var bl.a. alene igennem og skulle have bragt os foran 1-0. I stedet kom Thosø foran efter ca. en halv time da deres angriber fik noget ud af anstrengelserne efter at have jagtet en bold. Resten af halvlegen pressede Thorsø godt på, men det var alligevel igen os, som kunne have scoret efter at Kasper Lie headede et hjørnespark på overliggeren.
Dermed 0-1 ved pausen.
I pausen aftalte vi at vi skulle sidde tættere i vores markeringer, og generelt stå længere tilbage i banen, så vi kunne få vores omstillinger i gang, men allerede efter 5-7 minutter havde Thorsø bragt sig foran både 0-2 og 0-3. I situationen med målet til 0-3 måtte Nicklas desværre forlade banen med en lyskenskade, og det tegner til at han er ude i længere tid. I stedet overtog Morten Bech handskerne og gjorde en glimrende figur. Resten af kampen fik vi os kæmpet tilbage og fik reduceret til både 1- og 2-3 ved Kasper Lie og Casper Johansen. Faktisk skulle vi i slutminutterne have udlignet til 3-3, men det blev altså ved de 2-3.
Set over hele kampen et fair resultat i mod et godt hold. Vi fik set hvad der kræves for at spille i serie 3, hvor vi bliver presset i langt højere grad. Vi kan helt sikkert tage med fra kampen at vi konditionsmæssigt er godt med, da vi i sidste kvarter havde mest overskud, men vi kan også tage med, at vi skal holde vores aftaler i forhold til at stå tilbage i banen. For i denne kamp blev vi straffet ved at vi netop kom for langt frem. Holdet skal roses for stor moral og troen på at komme tilbage i kampen. Dette kan vi helt sikkert tage med os i den kommende kampe.
Netop en af de kommende kampe er allerede på lørdag hjemme mod Sjørslev/Demstrup som fløjtes op kl. 13.00 efterfulgt af serie 5 kl. 15.15 mod Hersom/Bjerregrav.

17.03.2012 / (Serie 4) Vridsted IF – SVIF 0-8

0-1 Michael Søe
0-2 Casper Johansen

0-3 Martin Jensen

0-4 Henrik Post (Str.)
0-5 Kenneth Kjeldsen

0-6 Kennth Kjeldsen
0-7 Martin Jensen

0-8 Yassin Ebrahim

11-03-2012 / (Serie 4) SVIF – Mammen IF 2-0

2-0 Martin Jensen
Den første kamp i træningsturneringen bød på en kamp imod Mammen som vi jo også er i kreds med. Efter 4 kampe på kunststofbaner var det første kamp på alm. græs. Det bar kampen tydelig præg af, da vi kunne ikke få vores normale flydende spil til at fungere. Samtidig gav vi Mammen for meget plads at spille på, hvilket gjorde at det var en meget lige første halvleg.
2. halvleg formede sig bedre da vi slog over i en anden opstilling samtidig med at Mammen begyndte at løbe tør for kræfter. Desværre tog vi lidt for mange slagsmål med Mammen, hvilket gjorde at vi på et tidspunkt kun var 9 mand på banen. Dette er en ting vi må lære af, at vi er nødt til at holde hovederne kolde i alle situationer. Det var dog helt fortjent at kampens spiller Martin Jensen med to scoringer kunne afgøre kampen til vores fordel. Det skal også nævnes at Nicklas flot tog et straffe midt i anden halvleg.
Serie 5
SVIF – Viborg B67 1-3 

Dato / (Serie 4) Skovlund – – SVIF 3-3 

0-1 Henrik Post
0-2 Kasper Lie
1-2 Ukendt
2-2 Ukendt
3-2 Ukendt
3-3 Kasper Lie

Lørdag eftermiddag tog serie 4 på langfart til kunststofbanen I Spjald hvor en kamp mod Skovlund fra Serie 3 var sat i stævne. I forhold til de første 2 kampe hvor konditionen primært har været i højsædet, så var det nu tid til at vi begyndte at fokusere endnu mere på vores boldomgang. Vi var 15 mand afsted, dog var Nicklas ukampdygtig, så vi måtte nøjes med 14. Alligevel var det stort set stærkeste opstilling vi var kommet afsted med. Som i sidste weekends kamp var der meget vind på banen, men hvor det sidste weekend ikke bekom os vel, så havde vi ingen problemer med at klare vinden. Vi lagde et godt tryk på Skovlund, og vores kombinationer flød godt i første halvleg hvor vi kom for an efter ca. 20 minutter på en kontra. Post og Kasper Lie blev sendt afsted fra midten af egen bane halvdel og med flot overblik spillede Kasper, Henrik fri hvorefter han køligt lagde bolden ind bag keeperen. Dermed 0-1 ved pausen Vi spillede på dagen 3 x 30 minutter og i pausen blev vi enige om at vi fortsat skulle holde bolden på jorden, nu når vi spillede imod vinden. Derudover skulle vi bruge begge vores kanter, så vi kunne veksle spillet mere. Spillerne holdt sig helt til planen og på en flot frispilning kunne Kasper Lie øge til 0-2. Desværre blev Bernt skadet midt i halvlegen, og derfor måtte vi sætte Martin Jensen på mål. Desuden var Mini også gået ud allerede i første halvleg. Det blev dog ved de 0-2 inden vi gik ind til 3. halvleg. 3. halvleg formede sig desværre ikke helt som ønsket. Skovlund fik bedre fat, og vi fokuserede desværre ikke på samme måde længere. Det var tydeligt at vi manglede lidt overskud på midtbanen, og da vi ikke havde flere at skifte med meldte trætheden sig. Skovlund kom derfor på 3-2 med 3 hurtige scoringer inden at Kasper Lie til sidst fortjent fik udlignet. Set over hele kampen var vi det bedste hold og holdet ser ud til at være rigtigt godt på vej. På dagen var der flotte indsatser fra Kasper Lie, som spillede det bedste længe, men også Ole Hansen gjorde en god figur.

Dato / (Serie 5)  Borup IF – SVIF 4-3

Serie 5 tabte lørdag med 4-3 ude mod Borup. Vi havde 14 mand afsted til kampen, hvilket må siges at være flot på nuværende tidspunkt. Holdet stillede i en stærk opstilling, dog var der enkelte, som endnu ikke havde været på græs endnu i sæsonen. Desværre for holdet gik Peter Hansen allerede i stykker efter 10 minutter, og det ser desværre ud til at Peter er ude i ca. 3 uger. På trods af vinden var det en god fodboldkamp, hvor serie 3 viste god indstilling, hvilket er det vigtigste på nuværende tidspunkt. Målscorerne på dagen var Casper Johansen med 2 og Jacob Andersen med en enkelt.

19.02.2012 / BT – SVIF 2-1   

1-0 Ukendt
2-0 Ukendt
2-1 Michael Søe
Den anden træningskamp blev også spillet på kunststofbanen i Viborg mod lokalrivalerne fra BT.
En kraftig vind gjorde betingelserne svære for at spille en poleret fodboldkamp, men omvendt var underlaget jo den perfekte mulighed for at få gang i det hurtige pasningsspil.
Første halvleg var en meget lige affære hvor ingen af holdene rigtigt kom frem til det store. Begge forsvar stod godt på banen, mens BT havde overtaget på midtbanen og fik spillet bolden godt rundt.
I anden halvleg havde vi den kraftige vind imod os, hvilket gjorde at vi blev trykket helt i bund. Vi havde svært ved at spille os ud af problemerne og derfor måtte det gå galt. BT kom foran både 1 og 2-0 på mål hvor vi ikke var godt nok på plads i forsvaret.
Vi spillede 3 x 30 minutter og i den sidste halvleg ændrede vi systemet til 3-5-2 og lagde et højere tryk på BT, hvilket resulterede i mange store chancer. Det blev dog kun til den ene scoring som Michael Søe flot satte ind direkte på frispark midt i halvlegen.
Nu ligger jeg ikke det store i resultaterne i de første træningskampe, da der er længe til at vi skal spille om point. For mig handler det om at vi får prøvet nogle spillere af på forskelllige pladser samt at spillerne får nogle metre i benene. Det er vigtigt at spillerne får en god grundform, og udfra de første 2 kampe har vi haft mere overskud til sidst i kampene i forhold til vores modstandere selvom begge hold har haft en uges mere træning i benene end os.
Med grundformen på plads begynder vi så småt til træningen at fokusere på vores boldomgang, som helt naturligt ikke har været god nok endnu. Den kommende uge byder på en intern træningskamp torsdag i Sdr. Rind og ugen bliver desuden brugt til at få førsteholdstruppen på plads.
Til kampen mod BT var Martin Jensen og Mathias tilbage i truppen, mens der fortsat var afbud fra Christian Søndergaard, Peter Hansen og Søren Pedersen. Alle spillere skulle eftersigende være klar til næste weekend hvor Serie 4 skal til Spjald og møde Skovlund fra serie 3 mens serie 5 skal en tur til Borup.

SVIF – FÃ¥rvang 3-2 (1-1) (den 12.02.2012)

0-1 Ukendt
1-1 Christian Hvidberg
1-2 Ukendt
2-2 Morten Andersen
3-2 Morten Bech
Sæsonens første træningskamp blev spillet søndag på kunststofbanen i Viborg mod Fårvang fra serie 3.
Vi havde 16 spillere med til kampen, og vigtigst af alt var at få løbet nogle kilometre samt få afprøvet nogle af spillerne på lidt uvante pladser.
Der var i kampen debut til Christian Hvidberg, Nicklas Aamand samt Jimmi Svendsen og alle 3 gjorde et fint indtryk.
At det var sæsonens første kamp, bar de første 20 minutter tydligt præg af, men efterhånden fandt spillerne på plads og leverede en ganske udemærket sidste halvdel af 1. halvleg.
Fårvang kom foran 0-1, men allerede minuttet efter havde vi udlignet ved Christian Hvidberg som scorede fra kanten af feltet efter en flot aflevering i dybden fra Jimmie Lie.
I pausen skiftede vi fire mand, hvilket naturligt brød rytmen. Vi kom ikke til at spille det pasningsspil som vi gerne ville. I stedet forfaldte vi lidt for meget til at spille lange bolde, hvilket gjorde at midtbanen ikke kom nok med i spillet.
Fårvang kom på 1-2 efter et frispark fik lov til at passere til en udækket modspiller som nemt kunne heade bolden i mål.
Vi kæmpede os dog flot tilbage i kampen og med to mål i de sidste ti minutter fra Morten Andersen og Morten Bech vandt vi kampen.
En flot indsats af holdet, hvor jeg ikke hæfter mig så meget ved resultatet, men derimod ved at vi kommer tilbage i kampen efter at have været bagud to gange. Samtidig scorer vi de sidste to mål efter genpres højt oppe på banen, netop en af de ting vi havde snakket om inden kampen. Så alt i alt en god træningskamp, hvor mange kom i spil og mange ting blev prøvet af.
Holdet spiller på kunststofbanen igen søndag, hvor modstanderen er BT.