Energi Viborg

SVIF opfordrer alle vores klubmedlemmer til at købe strøm ved Energi Viborg. På den måde kan I nemlig uden ekstra udgifter være med til at støtte vores klub.

 

Lige nu har Energi Viborg det tilbud, at hvis I inden maj bestiller sponsorproduktet ’Vores-El’, så vil I de første 6 måneder spare det månedlige abonnement samtidig med, at vores klub modtager en bonus på 100 eller 60 kr.

 

I kan lynhurtigt tilmelde jer Vores-El pÃ¥ dette link, hvor I blot skal angive, at I ønsker at støtte vores klub https://www.viborgforsyning.dk/bestilling-el, sÃ¥ er I – uden at give en krone ekstra – med til at sikre flere penge til din egne eller dine børns sports- og fritidsaktiviteter.

 

Vi modtager som klub en tiltrædelsesbonus på 100 kr., hvis du er ny el-kunde ved Energi Viborg. Er du allerede el-kunde ved Energi Viborg modtager vi en bonus på 60 kr. Herefter vil vi hvert år pr. 1. oktober modtage en fastholdelsesbonus på kr. 60,- for alle de el-kunder, der på det tidspunkt er tilmeldt Vores-El. Dermed opnår klubben en kontinuerlig støtte til vores arbejde.

 

Vi opfordrer fra klubben til at tilmelde jer til ’Vores-El’ hurtigst muligt. Hvis du vil vide mere, kan du læse meget mere om produktet på www.voresel.dk

 

Med venlig hilsen

SVIF

 

energi_viborg_logo

No comments yet.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.